Přesné váhy WLC.X2

Váhy série WLC.X2 představují nový standard pro pokročilou třídu přesných vah.

Jednou z předností série X2 je kapacitní dotykový displej poslední generace, ten poskytuje maximální komfort při ovládání základních i pokročilých funkcí váhy.

Srozumitelné menu umožňuje rychlou orientaci nového uživatele a to i bez studia uživatelského manuálu. Váhy X2 nabízí hned několik komunikačních rozhraní, díky tomu mají téměř neomezené možnosti pro spolupráci s externími zařízeními pro tisk, kopírování, archivaci a přenos dat.

Zabudované IR senzory umožňují řadu bezdotykových operací jako je tárování, odeslání výsledků na tiskárnu, nebo vybrání následného kroku v rámci aktuálního vážícího módu. Zmíněná funkce je obzvláště vhodná při práci v rukavicích a manipulací s materiály, které vyžadují maximální pozornost uživatele s jejich nakládáním. Kryt váhy je vyroben z plastu a vážící miska je vyrobena z nerezové oceli.

Váhy umožňují vážení pod váhou, pro nadměrné nebo zmagnetizované materiály.

Externí, či interní kalibrace, barevný dotykový kapacitní 5" displej, bezdotykové IR senzory pro aplikaci různých funkcí. Možnost připojení příd. displeje a PC klávesnice.                                             

Komunikační rozhraní 2x RS 232, 2x USB, Ethernet, WiFi. Databáze uživatelů, produktů, tár, vážení, ALIBI aj. Možnost exportu a importu databází.                      

Aktivní filtry

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.