Tajemství přírodovědy v pokusech

3 013 Kč

2 490 Kč bez DPH

Počet
Přidat do oblíbených

 

Garance nejnižší ceny

 

Servis do 24 hodin

Svět okolo nás skrývá mnoho neznámého. Jak zábavnou formou tato tajemství přírody objevovat? Se soupravou Tajemství přírodovědy v pokusech snadno. Nechte se vtáhnout do úžasného a zábavného světa bádání a objevů. Na této cestě Vám kromě vlastních 5 smyslů pomohou přehledně zpracované návody k 57 pokusům, chemické látky a další pomůcky, bez kterých se malí výzkumníci a badatelé neobejdou.

Složení soupravy:

Souprava obsahuje pomůcky a chemikálie, které jsou přehledně uloženy v plastové přenosné krabici. Její součástí je příručka, která uvádí 57 jednoduchých a zajímavých přírodovědných pokusů. Jde o pokusy motivační a poznávací, které jsou stejně jako souprava určeny dětem z mateřských škol, žákům základních a speciálních škol a dalším zájemcům.

Laboratorní pomůcky:

Velká plastová kádinka, malá plastová kádinka, malá skleněná baňka, filtrační papír, plastová lžička, plastová nálevka, plastové pipetky, stojánek na zkumavky, plastová miska, plastovaná vana, 6 plastových zkumavek a zátky do nich.

Další pomůcky:

Nůžky, modelína, nafukovací balónky, plastové trubičky (brčka na pití nápojů), bavlněná nit, gumičky, špejle, štěteček, fixy (rozpustné ve vodě), smotek vaty, utěrka

Chemikálie v soupravě:

Doba použitelnosti každé chemikálie je uvedena na její e tiketě. 

Aktivní uhlí (lék Carbosorb, živočisné uhlí), jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný), sůl (kuchyňská sůl, chlod sodný), ocet (8 % roztok kyseliny octové), olej (rostlinný olej), potravinářské barvivo (modré a červené), saponát (tekuté mýdlo, v láhvi s kapátkem)

tajemstvi
Nové

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.