Soupravička pomůcek pro mé pokusy

599 Kč

495 Kč bez DPH

Počet
Přidat do oblíbených

 

Garance nejnižší ceny

 

Servis do 24 hodin

Soupravička pomůcek pro mé pokusy doplňuje Soupravu pro pokusy v MŠ a ZŠ a je určená pro každého jednotlivého žáka nebo skupinu žáků. Je to malý plastový kbelíček o rozměrech 200 x 200 x 150 mm, který obsahuje přehledně uspořádané pomůcky (viz. obrázek). Pomocí Soupravičky mohou děti v MŠ, žáci na 1. st. ZŠ nebo účastníci kroužků samostatně pod vedením učitele či vedoucího kroužku provádět 40 přírodovědných pokusů. Chemikálie  a přesné návody na tyto pokusy jsou obsaženy v soupravě Tajemství přírody. Součástí soupravičky je příručka s odkazy na 40 pokusů uvedených v příručce Tajemství přírody a s návody, jak tyto pokusy s pomocí soupravičky provádět.

Soupravička obsahuje                                      

1 ks kádinka plastová velká

1 ks kádinka plastová malá

2 ks Petriho miska plastová

1 ks Erlenmayerova baňka  plastová s víčkem

5 ks zkumavka plastová s víčkem

3 ks plastová lžička

3 ks plastová pipetka

10 ks filtrační papír kruhový

1 ks nálevka plastová

1 ks nůžky

 

Výhody soupravičky

  • Mobilita a malý prostor

Soupravička je malá, lehká a díky držadlu je snadno přenositelná i malými dětmi.

  • Vše v jednom

Soupravička obsahuje veškeré potřebné laboratorní a ostatní pomůcky k provedení 40 jednoduchých přírodovědných pokusů. Pomůcky jsou v soupravě přehledně a bezpečně uloženy a každá má svoje vlastní místo.

  • Metodika pokusů

Součástí soupravičky je příručka s odkazy na 40 pokusů uvedených v příručce Tajemství přírody a s návody, jak tyto pokusy s pomocí soupravičky provádět.

  • Bezpečnost

Veškeré vybavení soupravičky je vyrobené z plastu, proto nehrozí jejich rozbití a případné úrazy při práci s nimi. Navrhované pokusy jsou bezpečné při dodržování běžných pravidel.

Příručka pro žákovské pokusy

V příručce jsou uvedeny pokusy, které pod vedením učitele či vedoucího kroužku mohou provádět děti v MŠ, žáci 1. st. ZŠ nebo účastníci kroužku. Celé pracovní postupy pokusů jsou uvedeny v příručce 100 přírodovědných pokusů v soupravě Tajemství přírody. Tato příručka slouží jen jako doplněk k vybraným pokusům. Pro usnadnění práce učitelů či vedoucích kroužků jsou v textu uváděny zvlášť pomůcky, které jsou v Soupravičce pomůcek pro mé pokusy (označeny P) i další (označené D) a dále doplňkové metodické poznámky (MP). Většina uváděných pomůcek označených D je součástí soupravy Tajemství přírody, kterou předpokládáme, že má k dispozici každý učitel nebo vedoucí kroužku organizující pokusy žáků se Soupravičkou pomůcek pro mé pokusy.

lachner2
Nové

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.